Over Haardhuys Kachelspeciaalzaak / Folbert Installatie & Kachelonderdelen
 

 

 

Geschiedenis
Sinds 1968 is Folbert Technisch Installatie Bedrijf opgericht door Dhr. A.Folbert aan de Oostermaatweg te Vriezenveen als erkend installateur voor elektra, gas en water.

In 1984 werd het noodzakelijk om te verhuizen naar een groter pand. Dit werd aan de Almeloseweg 35 te Vriezenveen met een ruimer magazijn en werkplaats.
Uitvoerende werkzaamheden waren toen hoofdzakelijk het aanleggen en repareren van elektra, loodgieters, ventilatie en verwarmingsinstallaties in woningbouw en utiliteit.
Ook werden er veel storingen en reparaties aan machines in fabrieken uitgevoerd.

In 1994 is de zaak verbouwd en is er een showroom met kachels, haarden en sanitairbijgekomen inclusief een groter magazijn voor de verkoop van aansluitmaterialen en onderdelen.

In 2004 werden de technische installatie werkzaamheden verminderd en kwam de meeste omzet uit de verkoop en installatie van Haarden en Kachels.
Tevens werd de naam gewijzigd in Haardhuys Kachelspeciaalzaak en kwam er kennis in huis voor erkend installateur sfeerverwarming voor zowel hout, pellet, gas en elektra kachels en zijn we lid geworden van de Haarden en Kachelbranche (SVG)

In 2013 is de gehele showroom vernieuwd en vergroot en sfeervol ingericht waardoor u een nog betere indruk krijgt van een haardopstelling.

In 2013 werd de Duurzame Energie Certificering opgericht en zijn wij hiervoor ook gecertificeerd.

Haardhuys Kachelspeciaalzaak
Almeloseweg 35
7671 RB Vriezenveen
tel. 0546 - 56 86 70

Een ander onderdeel van Haardhuys is ook,
FolbertShop Installatie en Kachelonderdelen
(afhaalmagazijn met vele aansluitmaterialen, kan via internet besteld worden of welkom aan afhaal balie)

Folbert Technisch Installatie Bedrijf
(voor kleine reparaties aan uw technische installatie)

Almeloseweg 35
7671 RB Vriezenveen
tel. 0546- 56 10 31

Werkgebied
Wij leveren en installeren kachels en haarden in geheel Twente in en rondom Vriezenveen, Aadorp, Albergen, Almelo, Agelo, Bergentheim, Borne, Bornebroek, Collendoorn, Delden, De Lutte, Denekamp, Den Ham, Enschede, Enter, Glane, Glanebrug, Gramsbergen, Geerdijk, Goor, Geesteren, Harbrinkhoek, Hengelo, Hoge-Hexel, Holten, Hardenberg, Hellendoorn, Hulsen, Kloosterhaar, Langeveen, Loozen, Mander, Manderveen, Mariënberg, Markelo, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Raalte, Rheeze, Radewijk, Rijssen, Sibculo, Staphorst, Tubbergen, Twello, Uddel, Vroomshoop, Weerselo, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Wierden, Zenderen, Zuna, ZuidwoldeCopyright 2019 by Haardhuys   |  Privacybeleid