Poujoulat rookgaskanaal

De Poujoulat rookgaskanalen zijn verkrijgbaar is alle ral-kleuren.  De afwerking is niet een gewone lak maar de kanalen worden geëpoxeerd. (vergelijkbaar met poedercoating) Een zeer hoge kwaliteit afwerking die jaren goed zit.
Wij kunnen aan de hand van bouwtekeningen van uw woning, of bij een bestaande woning ter plekke, berekenen wat voor materialen u nodig bent om een rookgaskanaal te optimaliseren. Poujoulat blinkt uit in het grote aantal verkrijgbare onderdelen waaruit het kanaal opgebouwd kan worden. Hierdoor kan in vele uitzonderlijke situaties toch een goede oplossing geboden worden.


  Spelen met vuur moet veilig. Kies daarom voor het beste. Bij het plaatsen van een haard kunnen wij ook het rookgaskanaal verzorgen. Veiligheid staat voorop! Daarom werken met het merk Poujoulat, een gegarandeerde en betrouwbare oplossing. Het kanaal is CE gekeurd en voldoet aan de NEN-EN 1856-1. Op deze rookgaskanalen heeft u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. 
 
De rookgaskanalen zijn er verschillende diameters verkrijgbaar;
 

De diameter van het rookgaskanaal is geheel afhankelijk van de haard die er onder komt te branden. De uitmondings diameter van de haard en de diameter van het kanaal moeten hetzelfde zijn.  Een dubbelwandig geïsoleerd rookgaskanaal moet volgens het Nederlandse bouwbesluit voorzien zijn van een brandwerende omkokering.

Copyright 2019 by Haardhuys   |  Privacybeleid